Saffraan review van Robbin de Haan

Robbin de Haan

Païz Saffron levert de beste kwaliteit saffraan! Heerlijk voor in de thee en in de Paella. En het voelt echt als een cadeau als je de verpakking met saffraan opent!

Saffraan review van Jan-Willem Peters

Jan-Willem Peters

Ik ken een van de eigenaren persoonlijk en zij heeft een echte passie voor saffraan. Zonder haar was ik waarschijnlijk nooit in aanraking gekomen met dit mooie product. Zeker een aanrader!

Saffraan review van Glenn van Vliet

Glenn van Vliet

Ik ben door Païz Saffron in aanraking gekomen met saffraan thee en dit bevalt me erg prettig. Ik kreeg vriendelijke advies over de saffraan. De kwaliteit van de saffraan is erg goed en de mensen van Païz Saffron zelf zijn ook hartstikke vriendelijk en bieden graag een helpende hand. Zeker aan te raden dus.

Saffraan review van Lauren Thielman

Lauren Thielman

Saffraan is een toevoeging voor je gerecht! Het heeft een unieke smaak, die je met geen ander kruid kan vergelijken. Zelf gebruik ik het om Paella mee te maken.

Maartje

Meestal schrijf ik geen reviews, maar nu een keertje wel! Heel mooie kwaliteit saffraan. Goede levering. Ik heb het besteld als hulp bij afbouw SSRI en als antioxidant. Wij drinken het ’s ochtends en ’s avonds in kruidenthee, wat nog lekker is ook!

Saffraan review van Ricardo Kleijn

Ricardo Kleijn

Dankzij Païz Saffron ben ik in aanraking gekomen met de smaak, aroma en kleur van saffraan. Het proeven van diverse Perzische gerechten heeft mij nieuwsgierig gemaakt om zelf saffraan toe te voegen aan mijn gerechten. Ik gebruik saffraan nu als ingrediënt voor in mijn risotto. Ik kijk er naar uit om met andere recepten aan de slag te gaan.

Hamidzadeh Family

Wij gebruiken heel vaak saffraan, maar dit was de beste saffraan die we tot nu hebben gehad. Toen we het pakketje openden, rook je de saffraan heel goed, de smaak is ook erg goed. Wij wilden de 3 gram bestellen, maar toen we de prijs van 5 gram zagen, hebben we de 5 gram gehaald. Het potje is ook leuk om in je kast te hebben! De verpakking is zo gemaakt dat je het anderen ook cadeau kan geven. Wij hebben anderen meteen verteld over de prijs kwaliteit van deze saffraan!

Judith Pijnacker

Na eerder al saffraan te hebben gebruikt van een andere webshop, werd ik door een kennis gewezen op PAÏZ Saffron. Na het bekijken van de site besloot ik om hier saffraan te bestellen. Bij het uitpakken zag ik een stevig, mooi en goed vormgegeven doosje wat uitnodigde om verder op ontdekking te gaan. Toen ik het doosje opende, zag ik een sierlijk vormgegeven flesje wat bijdraagt aan de magie. In dit flesje zag ik ontelbaar veel prachtige rode draadjes saffraan. De saffraan smaakt heerlijk en voldoet aan alle verwachtigen! Ik kijk uit naar mijn volgende bestelling om dit magische avontuur nog een keer te kunnen beleven!

Jessica Reynders

Heel tevreden! De saffraan heeft echt een goede kwaliteit. Smaakt heerlijk en geeft een mooie volle kleur af. Super fijne service daarnaast! Hier haal ik voortaan mijn saffraan.

Daniëlle

De kleur, geur en smaak van Païz, een en al verwenning voor je zintuigen. Mijn echtgenoot is van Perzische afkomst waarbij saffraan vaak in de keuken gebruikt wordt, saffraan heb ik dan ook vaak en op meerdere manier kunnen ervaren. Maar we zijn beiden in het bijzonder onder de indruk van de kwaliteit bij Païz, we zullen dan ook zeker weer bestellen.