FAQ

Veelgestelde vragen

Wat verkopen jullie op PAÏZ Saffron?

Op PAÏZ Saffron verkopen wij diverse eenheden saffraan.

 

Welke betaalmethoden bieden jullie aan?

In onze webwinkel kan je betalen via iDeal.

 

Bezorgen jullie in heel Nederland?

PAÏZ Saffron levert in heel Nederland met PostNL. Alle producten worden vanuit ons bedrijfslocatie in Nederland verstuurd.

 

Hoe snel leveren jullie?

Bestellingen worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen verstuurd. Na het versturen van een product ontvangt u uw product meestal na 1 werkdag.

 

Wat gebeurt er als een bestelling niet door de brievenbus past?

Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. In dat geval ontvangt u een email met een Track & Trace code. Met deze code kunt u op de site van PostNL het verzendtraject van uw pakket volgen.

 

Wat is een Track & Trace code?

Een bestelling die niet door de brievenbus past of een hoge waarde heeft, wordt met een unieke traceercode verzonden. Daarmee kunt u de verzending volgen.

 

Wat zijn de verzendkosten van jullie producten?

De verzendkosten kunnen per product variëren. Kijk bij het gewenste product voor de verzendkosten.

 

Ik wil graag mijn aangeschafte producten retourneren. Kan dit?

U heeft het recht aan PAÏZ Saffron mee te delen dat u afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het artikel of op het sluiten van de overeenkomst.

U kunt de aangeschafte artikelen retourneren naar:

PAÏZ Saffron
Vaalserberg 135
2905 PM Capelle aan den IJssel

Neem altijd eerst wel contact op met ons via info@paizsaffron.com

Wanneer u wilt afzien van de koop kunt u dat doen binnen de 14 kalenderdagen die volgen op de levering van je bestelling. De producten moeten dan binnen dezelfde termijn in de oorspronkelijke, onbeschadigde, ongeopende en originele verpakking, samen met alle toebehoren, teruggestuurd worden.

Wij storten altijd binnen 7 dagen na ontvangst van uw retour uw geld terug.

 

Kan ik bij jullie afhalen?

Afhalen is bij ons vaak niet mogelijk. Indien u dit toch wenst, verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice: info@paizsaffron.com. Wij proberen dan onze uiterste best te doen om een oplossing te bedenken.

 

Waarom zit er vaak een kwaliteitsverschil in saffraan?

Helaas mengen vele merken goede kwaliteit saffraan met goedkopere en slechtere kwaliteit saffraan. Dit wordt gedaan om het maximale rendement uit de verkoop van de saffraan te behalen. PAÏZ Saffron zal u altijd objectief de kwaliteit van de saffraan op haar website vermelden.

 

Controleren jullie de kwaliteit van jullie producten?

Er worden regelmatig zowel in het land van herkomst, als in Nederland steekproeven uitgevoerd om de kwaliteit van de saffraan te controleren en te waarborgen. Hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij hoge kwaliteit saffraan leveren.

 

Ik heb een leuk recept waar saffraan in gebruikt wordt. Kan ik dit met jullie delen?

Zeker! Wij hebben altijd interesse om leuke, originele recepten te plaatsen op onze website of social media. U kunt dit sturen naar info@paizsaffron.com

 

Ik heb een compliment, klacht, vraag en/of opmerking. Wat moet ik doen?

U kunt ons te allen tijde mailen op info@paizsaffron.com Wij zullen uw e-mail secuur en snel beantwoorden.